REFERINȚE

aceste organizații ne cunosc destul de bine.

bg
Selina
Primaria-Timisoara
Smithfield
Valeo
BBraun
Faist
Feroneria
eLearningSoftware
Moda-Tim
NEXT Solutions

Recomand colaborarea cu ITPS. Au găsit soluții pentru toate problemele raportate, în special prevenirea atacurilor informatice din exterior, pe care au rezolvat-o cu seriozitate și profesionalism și cu un timp de răspuns foarte bun. Am apreciat cel mai mult suportul de specialitate pentru tehnologiile și echipamentele avansate.

În urma colaborării cu ITPS am reușit implementarea unui sistem de virtualizare și dezvoltarea acestuia în anii următori. Astfel, timpul de intervenție în hala de producție a scăzut dramatic, putem fi alertați când e o problemă, iar dacă e vorba de a repara o stație, acest lucru se face cu mult mai ușor decât la un calculator normal. Mi-a plăcut seriozitatea celor care au implementat sistemele și recomandările primite.

Am crescut mult de când colaborăm cu voi, ITPS, mulțumim! Am reușit să furnizăm servicii noi și să ne dezvoltăm afacerea și am câștigat clienți noi. Noi am apreciat colaborarea cu echipa de suport și managementul bun. Oricine dorește promptitudine, profesionalism și servicii de calitate ar trebui să lucreze cu ITPS. 

Partener Moodle pentru România

Promptitudine și profesionalism în rezolvarea problemelor apărute. Rezultate foarte bune. Desigur, o recomandare din partea noastră.

ITPS este o firmă pe care te poți baza. Știu asta pentru că avem o colaborare foarte bună de peste zece ani. Îi recomandă promptitudinea și profesionalismul. Nu cred că aș avea ceva de adăugat.

Știu foarte bine ce au de făcut, astfel încât am obținut rezultatele dorite. Cine apreciază promptitudinea și profesionalismul le va găsi într-un proiect realizat de ITPS.

 

Viteza de reacție și profesionalismul de care dau dovadă au fost aspectele pe care le-am apreciat cel mai tare în colaborarea cu ITPS. Îi recomandăm pentru rezultatele foarte bune și pentru motivele enumerate mai devreme.

Îmbunătățirea infrastructurii critice a fost făcută de ITPS. Recomandăm colaborarea datorită gradului înalt de profesionalism al participanților la proiect.

 

De-a lungul ultimilor 10 ani am avut plăcerea de a lucra cu echipa ITPS în multiple proiecte. Cunoștințele lor tehnice solide de CISCO, NETAPP, security sau administrare sunt printre cele mai bune pe care le-am întâlnit. Aceste cunoștințe precum și monitorizarea proactivă a unor sisteme critice ne-au asigurat de fiecare dată un timp de reacție foarte scurt. Echipa ITPS a demonstrat de asemenea o foarte bună înțelegere a nevoilor de business și a propus întotdeauna un curs de acțiune fezabil din punct de vedere economic. Pentru toate aceste motive recomand echipa ITPS oricărei companii sau IT Leader care dorește un support sau o consultanță tehnică de cea mai inaltă calitate.

Aveam nevoie de o colaborare profesionistă și de soluții personalizate, precum funcționarea fără întrerupere a sistemelor de automatizare sau Backup și recovery eficiente. Am avut bucuria să lucrăm cu o echipă de oameni profesioniști și prietenoși. Ne-au dat răspuns rapid la orice solicitare și au rezolvat rapid problemele. Dacă ar fi să le mai cer ceva ar fi doar întâlniri mai dese și o legătură cu clienții și în afara relației de bussines.

Datorită colaborării foarte bune avute până în prezent, cu rezultatele dorite și cu promptitudine, cu siguranță recomand și altora să își încredințeze proiectele IT echipei de la ITPS.

Felicitări pentru nivelul de profesionalism și experiența specialiștilor! În urma colaborării cu ITPS am obținut reducerea timpului de administrare a infrastructurii IT și limitarea timpului pentru intervenții în caz de probleme. Printre puținele aspecte care ar putea fi îmbunătățite sunt utilizarea standardelor Valeo, precum și extinderea soluților tehnologiilor WiFi.